4 Mart 2012 Pazar

Burçlar ve Yaşam

Doğduğunuz anda Güneş,Ay ve Yıldızlar öyle bir konumdadırlar ki, aynı konumun, hayatınız boyunca tekrar gerçekleşmesi mümkün değildir. Bu konum sizin doğum haritanızdır (horoskop). Bu harita, sadece sizin kişisel özellik ve niteliklerinizi değil, aynı zamanda bağlantı kurduğunuz kişileri ve etkilendiğiniz insanları da temsil etmektedir. Astroloji gerçekten cinsellik rehberi olabilir mi? Kesinlikle evet. Akıllıca uygulandığında astroloji, cinsel yeteneklerinizi geliştirmenizde, en uygun eşi seçmenizde en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

KADINLAR


KOÇ BURCU 21 Mart – 20 Nisan

Gardınızı alın. Bazen koç kadınının üstesinden gelmek zordur. Çünkü o mesafeli, soğuk ve biraz antipatik görünerek, erkeklerden hoşlanmadığı izlenimi uyandırabilir. Ama dış görünüşü, onun sizinle ilgilenmediği anlamına gelmez. Çözüm ne mi? Her şey sizin performansınızda yatıyor. Onu düşünmeniz için bir şekilde sizi ayartır, çünkü her zaman farklı olduğunu bilir. Güçlü, özgür ve etkileyici bir kadındır. Mükemmel bir artisttir. Bitmek bilmeyen tez canlılığı herhangi bir erkeği harekete geçirmeye yeter. Tamamlanmamış, eksik şeyler onu tahrik eder. Entelektüellik şevkini arttırır. Atletik tipleri çekici bulurlar. Tahrik olduysa dikkat edin. Dürüst ve direkt insanlar, koçların hoşuna gider ama çizgisini geçen biri iyi bir azar işitmeye hazırlıklı olmalı. Seksüel açıdan çok güçlü ve kontrolü elden bırakmaktan hoşlanmazlar. Seksten önce sohbet etmekten hoşlanan, ancak sevişmeye başlamadan önce yine seksi şeyler yapmak isteyen bir yapıya sahiptir. Bir kere havaya girdiler mi, başka şeylere motive olamazlar. Tahrik olmuşken şevklerini kaçıran bir şey olursa, adeta gözyaşları içinde kalırlar. Bu burçta doğan kadınlar, ışıltılarını zaman içinde yitiren türden değildirler. Biraz durulabilirler ama başka burçlardan olan kız kardeşlerinin her zaman önündedirler. Dikkat edin, o fazlasıyla kadındır.

BOĞA BURCU 21 Nisan – 21 Mayıs

Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs olduğu için, Boğa kadını, bütün cazibe sanatlarını, kitapların yardımı olmadan da bilir. Masumca bacak bacak üstüne atarken, aslında odadaki erkeklerin tümüne seks sinyalleri gönderir. Bir adamın ilgisini çekmek istiyorsa, erotik antenlerini o yöne çevirmesi yeterlidir. Eğer erkek ölü değilse mutlaka karşılık verecektir. Şehvetli bir dişi olarak, benzersiz şekilde erkekleri kendine çeker. Olabilecek bir aşık konusunda sezgilerine güvenir. Bu kadın oldukça duygusaldır ve sizi kısa sürede sahiplenir. Boğa kadını, ne istediğini bilir ancak inatçılığı onu mantıksızlaştırabilir de. Bir şeyin peşindeyse, onu elde etmek için her şeye başvurur. Cinsel ihtiyaçlarında mantık aramaz, ihtiyacın varolması onun için yeterlidir. Sevişme tarzı oldukça sert ve vahşicedir. Hayat felsefesi zevk almak üzerine kurulmuştur. O, şehvetli bir kadındır. Erkek onu tatmin edemiyorsa, başkalarına bakmakta sakınca görmez. Boş zamanlarında, sosyal aktiviteler için harcamak yerine yatakta sevgilisiyle olmayı tercih eder. Erkeğinin dış görünüşü onun için çok önemlidir. Hem romantik hem de çok seksi olmalıdır. Aslında sıcak bir ev ve aile isteyen geleneksel bir tiptir ama yine de seks için oldukça fazla zaman ayırmak en büyük hayalidir. Bir boğa kadını için ideal erkek, vücudu kadar duygularına da hitap eden bir kişidir. Esaslı bir kadındır. Ona göre davranın.

İKİZLER BURCU22 Mayıs – 21 Haziran

Bu kadın tek kişilik bir haremdir. On kadın bir araya gelse, onun canlılığını karşılamaya ancak yeter. O, lambadaki cin gibidir. Lambayı her ovalayışınızda karşınıza, sizi şaşırtacak, sevindirecek, büyüleyecek ve aklınızı başınızdan alacak, farklı bir kadın çıkacaktır. O, hemen herkesin ilgisini çekip, bu ilgiyi ayakta tutabilir. Çünkü, hoş, konuşkan, şakacı, kışkırtıcı ve büyüleyicidir. Fazla genç olmayan, konuşkan, özgür fikirli erkeklerden hoşlanır. Kıskanç erkekler pek İkizler kadınına göre değildir. Çeşitliliği, bir erkeğin ses tonunu ve cinsel arzularını severler. Cinsel ilişki sırasında birinin onu yakalaması daha doğrusu basması fikri oldukça tahrik edici gelir. Köşeye sıkışması imkansız biridir. Yatak arkadaşıyla kafaca uyuşmayı ister ve düşük bir konuma düşmeyi kabul etmez. Entelektüel, nazik ve özgür erkekler sizi dayanılmaz ve reddedilmesi imkansız bulur. Erkeklerle ilişkisinde, genellikle kalpsiz kadını oynar. Ama gene de kullanılan aşık bağışlamaya ve unutmaya çoğunlukla hazırdır. Tabii, ikizler kadını isterse. Ona ayak uydurabilenler en büyük ödülü kazanırlar. Her şeye rağmen, yaşamınızı böylesine ilginç kılacak bir kadını başka nerede bulabilirsiniz? O büyüleyici, baş döndürücü ve dört dörtlük bir kadındır.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran – 23 Temmuz

Ay'ın yönettiği hassas ve duygusal bu kadının haritasında gezinmek için pusulaya ihtiyacınız olacaktır. Eğer elinizdeki pusula doğru değilse, Yengeç'inizle hangi noktada olduğunuzdan kesinlikle habersiz olacaksınız demektir. Yengeç kadını son derece güçlü bir hafızaya sahiptir. Bunun nedenlerinden biri, geçmişe çok değer vermesidir. Arkadaşlarına ve sevgili olarak seçtiği kişiye sadıktır. Bu sadakat bazen vazgeçemezlik halini alabilir. Bağlılığına karşılık, sevgilisinin kendisine sürekli sevgi göstermesini bekler. Birinin onu koruması altına almasına bayılır. Üzerine titrenilmesine, başının okşanmasına, kendine övgüler yağdırılmasına gereksinim duyar. Bunun yanında ultra feminen biri olduğunu da söyleyebiliriz. Cazibenin ve seksapelin kitabını yazmak tam onun işidir. Öylesine inandırıcı bir çaresizlik ve yardıma muhtaçlık taklidi yapar ki, her erkek onu koruma içgüdüsüyle kollarına koşabilir. Geleceğini maddi-manevi garanti altına alan erkekler ilgi alanına girer. Yengeç'in erotizm denizine bir kere dalan, bir daha oradan çıkamaz. Şehvete fazlasıyla yatkın olduğu için, harika bir sevgili olabilir. Tutkuya öyle bir ateşle karşılık verir ki erkeğin kalbi yerinden çıkabilir. Sevişmenin ardından bir erkeğin göğsüne yaslanarak film izlemek onu çok mutlu eder.

ASLAN BURCU 24 Temmuz – 23 Ağustos

Her geçenin önünde durup hayranlıkla baktığı, kuyumcu vitrinlerindeki güzel bir mücevher gibi, her zaman gösterişlidir. Önemli bir sosyal ortamda, en göz alıcı dişi olacaktır. Bu kadın için, ona hayran olan ve arzulayan erkeklerden daha önemli bir şey olamaz. Kendi duygularını bu işe pek karıştırmaz. Seksi, bir anlamda satışa sunar ama istediği sevgiye ne derece layık gördüğünü bilmektir. Erkek arkadaşı için yalnızca önemli olması yetmez, tek olmalıdır. Dramatik gururlu, ve tutkulu biridir. İdeal eşinde de tıpkı kendisinde olan özelliklerin olmasını ister. Çok idealisttir. Ayaklarını yerden kesen bir erkek arar. Daha aşağısı kurtarmaz çünkü. Sevişmek için en mükemmel ortamı yaratmak uğruna çok fazla zaman ve enerji harcar. Hayalindeki erkek iyi görünüşlü, başarılı ve zengin biridir. Yine de erkek ne kadar güçlü olursa olsun yatakta kontrolün elinizde olmasını tercih eder. İyi durumunu koruyabilmesi için değişikliğe ihtiyacı vardır ama burcunun özelliğinden dolayı değişiklik yapabilmesi zordur. Aslan kadını, gerçekte etkilenmemiş olduğu halde erkeğe gülümseyerek onu aldatır. Bir erkeği nasıl tahrik edeceğini içgüdüsel olarak biliyor gibidir. İnanılmaz boyuttaki hayranlık uyandırma ihtiyacı yüzünden karşısına çıkan herhangi bir erkekle flört edebilir.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos – 23 Eylül

Başak'ların cazibesinden çok az erkek kendini kurtarabilir. Başarısız bir erkek onun için son derece iticidir. Zeki ve oldukça organize bir kişidir. Başak kadınını çözmenin sırrı, onun soğuk ve mesafeli değil, çok kontrollü olduğunu anlamaktır. Hisleri öteki kadınlarınkinden farklı değildir ama Başak duygularını çok sıkı dizginler. Gizli özlemleri hep bir sır olarak kalır. Güvenilir bir erkeğe ihtiyacı vardır. Onunla hayatını birleştirmekten bahseden bir erkeğe, yanında son derece yaratıcı, eğlendirici, şehvetli olabilir. Bir erkeğin ne istediğini bilir. Eğer erkek bunu göremiyorsa, Başak kadını ona durumunu analiz etmesinde yardımcı olacaktır. Evlenirse, mükemmel bir ev kadını, harika bir anne ve kocası için ilginç bir hayat arkadaşı olacaktır. Seks konusunda hayalleri yoktur ve herkesin bu konuya böylesine büyük önem vermesini pek anlayamaz. İki vücut birleştiğinde, şimşeklerin çakıp yıldırımların düştüğüne bir türlü inanamaz. Neticede bu, son derece doğal bir işlevden başka bir şey değildir. Üstüne son sürat jet hızıyla gelen erkeklerden hiç hoşlanmaz. Başak kadını, seks önüne geçilmez bir hal alıncaya kadar ilişkinin gelişmesini bekleyebilen, öz disipline sahip erkeklerden hoşlanır.

TERAZİ BURCU 24 Eylül – 22 Ekim

Bu burçta doğan kadınlar güzellikleri, zarafetleri ve çekiciliği olmayan şeylere nefretleriyle tanınırlar. Terazi kadını, ince ve zarif şeylere içgüdüsel bir ilgi duyar. Güzellik ve bunun dışa vurumu olan her şeye hayrandır. Onun için ideal erkek cazibeli, stil sahibi ve sofistikedir. Romantizmin anahtarını ellerinde tutan bir erkeği kolay kolay bırakmaz. Seksi görünmeyi sever. Terazi burcunu Venüs yönettiği için, bu burcun kadını aşk sanatında ustadır. Yatakta, partnerinin şefkatli ve ilgi dolu davranmasını ister. Düzensiz bir oda tüm keyfini kaçırır. Argo ve ahlaksız konuşmalardan kesinlikle hoşlanmaz. Tanıştığı her çekici erkeği avcunun içine almak ister ve fazla geçmeden bir sonraki adaya geçmiş olur. Onda bıraktığınız iz, aynadaki görüntüden daha çabuk kaybolabilir. Terazi kadını gerçekte, erkekle her zaman kendiliğinden ilgilenmez. Önce hayran olunmak ister. Egosunu tatmin etmek için çevresinde bir erkeğe ihtiyacı vardır, ancak amacı kendisine yöneliktir. Kendisine ağır ağır yaklaşılmasını sever. Aceleye ne gerek vardır ki? Gece, sevişmek için yaratılmıştır. Bir aşk şiirinden birkaç satır okumak, akıllı bir adamın yapması gereken şeylerdendir; tabii eğer sözleri karıştırmayacaksa. Çekiciliğin fiziksel bir hamle değil, bir sanat olduğunu bilir.

AKREP BURCU 23 Ekim – 22 Kasım

Akrep kadını, bir erkeği baştan çıkarmak için nasıl yürünmesi, nasıl konuşulması ve nasıl bakılması gerektiği konusunda bir kitap yazabilir. Bu için için yanan şehvet ateşi, isteklerinin kavuruculuğu, tatmin olmak için kıvranan vücuduna yayılır. Seks merkezli bir yaşam tarzı olan ateşli ve güçlü bir kadındır. Gözlerine ve sesine yansıyan bu inanılmaz tutkuya, ancak libidosu zayıf bir erkek karşılık vermeden durabilir. Arzuları her şeyin önünde gelir. Hatta cinsel arzuları adına sevgi ve aşkı bir kenara atabilir. Ama gerçekten aşık olduğunda, ona ulaşmak için kızgın kömürlerin bile üzerinde yürüyebilir. Sadık kalması çok zordur ama gerçek aşkı yakaladığını hissettiğinde gözü kimseyi görmez. Akrep kadınına hem duyguları hem de cinselliği çok güçlü bir erkek gerekir. Birçok kadına yetecek enerjiye sahiptir. Çok çalışmayı ve çok eğlenmeyi sever. Her türlü faaliyette aşırıya kaçmayı ve çok eğlenmeyi sever. Akrep kadını aşkı ciddiye alır. Akrep erkeği gibi kadını da, tutkularının esiridir. Ama bu her zaman sekse bağlı olmaz. Yaşam tutkusu herhangi bir erkekten bağımsızdır. Bu özelliği, onu kendisine bağlamak çabasında olan erkek için vazgeçilmez bir kadın haline getirir. Erkek bunu başarabilse bile, onun gizli şehvetinin derinliklerine sızmak konusunda pek şansı yoktur.

YAY BURCU 23 Kasım – 20 Aralık

Yay kadını Zodyak'ın dişi Don Juan'ıdır. Sevgili seçimi konusunda geniş fikirlidir. Erkeğin herhangi bir özelliği onu çekebilir. Bu durumda, erkeğin istenmeyen yönlerini göz ardı edecektir. Bir cinsel deneyimden ötekine rahat ve yumuşak bir geçiş yapabileceği için, eski sevgilileriyle dost kalabilir. Aşk oyununda kumarbazdır. Her yeni sevgili, üstüne oynanabilecek bir rulet sayısı gibi gelir ona. Cinsel yasama ve hayata esprili bir gözle bakar. Onun aradığı, çılgın, neşeli, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir erkektir. Romantizmin doruklarında bile hareketli ve canlıdır. Zevk ve eğlence, sakin bir ev yaşantısından daha çok ilgisini çeker. Kalbini kazanmak isteyen bir erkek, her şeyden önce sosyal özelliklerini övmelidir. Seksi, romantizme giden bir patika olarak düşünür. Cinselliği yaşamadığı bir erkekle romantizm yaşaması mümkün değildir. Yay kadını temelde, uygun bir partnerle cinsel patlama yaşayabilir. Ama arkadaşlık, fikir alışverişi ve romantik maceralar onun çok daha fazla ilgisini çekmektedir. Baştan çıkarıcı olabilir ama cinsel bir heyecan mı, arkadaşlık mı aradığını anlamak genellikle zordur. Sürekli olarak çeşitliliğe ve heyecana ihtiyacı vardır. Mutlu olsa da, yalnız başına mutlu olmaya içi elvermez. Bunu paylaşacak insanlara gereksinim duyar. kendini bilen, havai ve değişken Yay kadınını anlamak zor, kontrol etmek ise neredeyse imkansızdır.

OĞLAK BURCU 21 Aralık – 18 Ocak

Oğlak kadınının tutkuları iflah olmaz derecede düzenlidir. Tutkuludur. Duygularının açığa çıkmasına izin vermesi için, onu ikna etmeniz gerekebilir. Aşka tedbirle yaklaşmaktan vazgeçmediği sürece, isteklerini tam olarak gerçekleştiremeyecektir. Diğer bir deyişle, o kadar tedbirlidir ki tedbirliliği konusunda tedbir alması gerekebilir. Mesafeliliği, kendinden daha emin olduğu gün sona erecektir, ve tabii sizden de. Sevilmeyi ister. Aklı havalarda gezinmez. Ayakları çok fazla yere basar. Sekste de atılgan olmayacaktır. Erkekler için yeterince güçlüdür, ama kendini hep kontrol altında tutar. Güç, kontrol ve para onu cinsel açıdan tahrik eder. Zengin iş adamı karizması olan erkeklerden hoşlanır. Son derece lüks restoranlarda en pahalı şarapları içmek onun için dayanılmaz seksi bir şeydir. Arada bir hesabı kendi önüne alıp güç göstermeye bayılır. Bir erkeğin hayranlığını kazanmak, onu peşinden sürüklemek için her şeyi vardır, ancak kendisine asla tamamen sahip oldurtmaz. Sizin ne istediğinizi bilir, ama siz onun ne düşündüğünden asla emin olamazsınız. Oğlak kadını telefon numarası asla unutulmayanlardandır. Bu kadın, aşık olmaktan korkar; çünkü bunun gerçek olduğundan emin olmak ister. Esas olarak, kendini güvenlikte ve korunmada hissetmeye ihtiyacı vardır. Kendini bir sevgiliye teslim ettiğinde, bir daha sevgisinden vazgeçmeyeceğe benzer. Ya hep ya hiç diyen kadınlardandır. İnanılmaz ölçüde sadıktır.

KOVA BURCU 19 Ocak – 20 Şubat

Bir Kova kadını için en ideal takma isim buzlar kraliçesidir. Cinsel bir nesne olarak algılanmaktan nefret eder. Onun yüksek standartlarına uymak kolay değildir. Soğuk, mesafeli ve ulaşılması imkansız görünür ama aslında bu tavırları, özgürlüğünü sevmesi, kıskançlıktan nefret etmesi ve kimseye bağlanmak istememesinden kaynaklanır. Onun için bir şeyin seksi olması, her şeyden önce ilginç, sıra dışı ve denenmemiş olmasına bağlıdır. Kova kadını ile birlikte olacak erkeğin son derece açık fikirli olması şarttır. Yoksa ilişki uzun süreli olmayabilir. Acele ettirilmekten hoşlanmaz. Eğer ilk buluşmanızsa, gecenin yatakta noktalanmasını beklemeyin; çünkü bu olmaz. İkinci buluşmayı da uzun boylu bir beraberliğin başlangıcı olarak görmeyecektir. Ona tek gecelik bir kadın gözüyle bakmadığınıza ikna olmalıdır. Çekici, eğlenceli ve yaratıcı olmasına rağmen inatçıdır da. Aşka ve arkadaşlığa duyduğu güçlü ihtiyaçtan dolayı, karşı cinsi çok çekici bulur. Ancak Kova kadını mükemmel ilişkinin peşindedir. Bu yüzden, karar vermekte büyük güçlükle karşılaşır. Geç yaşta evlenme eğilimi sizi şaşırtmamalı. Bir erkekten beklediği, ona kendini kadın gibi hissettirmesidir. Güzel şeyleri sever, insan vücudunun her parçası da buna dahildir. Çıplakken ne kadar güzel göründüğünü ona söylemeyi ihmal etmeyin. Kova kadını takdir edilmekten hoşlanır.

BALIK BURCU 20 Şubat – 21 Mart


Güzellik ve gizem gezegeni Neptün tarafından yönetilen Balık kadını fazlasıyla şehvetli bir dişi, içgüdüleri ve tepkileri güçlü bir kadındır. İçgüdü yeteneği bu kadını başkalarının sorunlarına duyarlı olmaya yöneltir. Duygusal, alıngan, ve romantiktir. Sizin ilgi alanınıza biri girdi mi bir daha kurtulması zordur. Aklına taktığı bir şeyi elde etmeden rahat edemezler. Yumuşak mizaçlı ve itaatkar kadını oynarlar ama yine de cinsel açıdan yaramazlık yapmaya bayılırlar. Kendisi ile birlikte olan erkeğe, vücuduna ve hayatına sahip olduğunu hissettir ve erkekler bu duyguya bayılırlar. Bu huyuyla erkekleri sonsuza kadar elinde tutabilirler. Sevgi ve sadakat beklerler ve çoğu zaman da beklediklerine sahip olurlar. Gizemli görünüşleri aldatıcı olabilir. Değişik ve akıldan çıkmayan havası erkekleri şaşmaz şekilde kendine çeker; ama, aslında Balık kadını, hayatının merkezi olan kişiye sıkı bir şekilde bağlanır. Sevildiğine dair sürekli güvence ister. Buna karşılık olarak ise şehvetli ruhunu bütünüyle sevgilisine adar. İhtiyaç duyduğu desteği sağlayabilmek bir erkeğin yardımını elde etmek için cazibesini kullanmaktan kaçınmaz. İstediği şeye ulaşmak için vücudunu kullanma sanatını hem iyi bilir hem de iyi uygular. Balık kadını baştan çıkarıcılığını, ilgisini çeken her yeni erkekte kullanır. Çevresindekileri mutlu etme sanatındaki ustalığı sayesinde, iyi ve seven bir eş olabilir.

ERKEKLER

KOÇ BURCU 21 Mart – 20 Nisan


Maço imajına zarar gelmemesi için her şeyi yapacak bir tiptir. Çok heyecanlandığı zamanlarda bile bencil tarafı ağır basabilir ve bunu göstermeyebilir. Bu erkeği güzellik ve çaresizlik çeker. Arka planda kalmakla yetinen ve kendisinden beklenildiği zamanlarda erkeğinin başarısını ve yeteneklerini uygun şekilde takdir eden bir eşe ihtiyaç duyar. Onu etkilemenin en iyi yolu, onu ilgiye boğarak şımartmaktır. Eleştiriye karşı alerjik bir kişiliği vardır. Direkt davranılmayı sevdiğinden, onun karşısında vakit harcamamanızı tavsiye ederiz. İmalarda bulunmayın, cevapsız kalabilirsiniz. Onu seversiniz, çünkü bu erkeğin üstünden seksilik akar. Arzuladığınız heyecan ve zevki, hatta arzulayabildiğinizden fazlasını da tattırır. Koç erkeğini, kalabalık yerlerde seks yapmanın düşüncesi bile tahrik eder. Sevişirken ışıkları kapatmak ya da perdeleri örtmek konusunda sakın ısrar etmeyin. Onu elinizde tutabilmek için güzel sözler söyleyin. Eğer sözleriniz ben iltifatım diye bağırmıyorlarsa, bundan çok hoşlanır. Unutmayın Koç erkeği aptal değildir. Onunla beraberliğinizi sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Ama gene de bunu isteyeceksiniz.

BOĞA BURCU 21 Nisan – 21 Mayıs

Boğa, çok güçlü ve temelde fiziksel bir cinsel doğaya sahip olmasına karşın, kesinlikle hoppa bir burç değildir. Bu adam çok tatlı ve dürüsttür. Onu en çok tahrik eden şey doğallıktır. Cazibeli ve şehvetli tavırlardan hoşlanmaz. Entelektüel değildir. Bu nedenle onunla felsefe tartışmaya ya da politika üzerine düşüncelerini öğrenmeye çalışmakla vakit harcamayın. Boğa Zodyak’ın en inatçı burcudur. Birçok erkekte görülen kendini kanıtlama ihtiyacı onda yoktur. Onunla çıktığınızda harika vakit geçirirsiniz. Olduğunuzdan farklı davranmaya ihtiyacınız yoktur. Boğa Erkeği tutkularını giderirken rahat olmayı ister. Bu erkek için, ortam kendisi kadar önemlidir. Loş bir ışık açacak, yumuşak bir müzik koyacak ve kadehlere şampanya ya da brendi dolduracaktır. Mısır tarlalarında ya da uçsuz bucaksız kumsallarda, elbisenizi sıyırıp sizinle sevişmeyi hayal eder. Üstünüzü tamamen çıkarmanız onu daha çok etkileyecektir. Onu boynuzlarından tutmaya kalkışmayın, asla boyun eğmeyecektir. Tutkusunun bir kişiye odaklanması zaman alır ama odaklandığında da o kişiden asla vazgeçmez. Yolunun üzerinden çekilmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Ama siz muhtemelen kalıp eğlenmeyi tercih edeceksiniz. Anlayış ve sabır sahibi bir kadınsanız, özellikle de erkeğin korumacılığından zevk alıyorsanız, Boğa sizin erkeğinizdir!

İKİZLER BURCU 22 Mayıs – 21 Haziran

İkizler erkeği aşık olmayı sever ve bunu her fırsatta yapar. Ama özgürlüğüne düşkündür ve herhangi bir kadını mutlu etmek uğruna egosundan vazgeçmez. Kadınlar konusunda payından fazlasını aldığı halde, hayatının en önemli konusu değildir. Bu oldukça zeki erkeğe ayak uyduramazsanız, esnemeye başlar ve size olan ilgisini kaybeder. Karşı karşıya geldiğiniz andan itibaren 17 saniyeniz var. Bu süre içinde sizi Liz Hurley’den daha seksi bulabileceği gibi, sizi bir daha görmemek için hikayeler düşünmeye de başlayabilir. İkizler erkeği, fiziği çok düzgün ve aynı şekilde de zeki kadınları sever. Onunla konuşurken terbiyeli olmaya özen gösterin. Argo kelimeler kullanmaya başlarsanız, tuvalete gittiğini söyleyerek sizden ayrılır ve bir daha geri dönmez. Hep bir geçiş halindedir; bir yerden başka bir yere, bir kadından başka bir kadına, bir işten başka bir işe. İkizler erkeği telefonda sekse ve erotik masallara bayılır. Aynı zamanda iki kadınla sevişmek fikri onu çok fazla tahrik eder. Ama sadece hayallerinde. Bir avcı olarak tanınması üstün bir cinselliği olduğundan değil yeni şeylerden hoşlanmasındandır. Onunla gelecek belirsiz, bugünse kesinlikle eğlencelidir.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran – 23 Temmuz

Yengeç erkeğini bir kitap gibi okuyamazsınız. Çünkü o, yabancılara kendi hakkında ipucu vermeye yanaşmaz. Bazı sırlarını, en yakın arkadaşlarından bile ömür boyu saklar. Son derece güçlü bir hayal gücüne sahip olan Yengeç aynı zamanda son derece duygusaldır da. Kendisini duygusal anlamda tatmin edecek bir kadına asla hayır diyemez. Ahlaksız, şehvetli olaylar ve kadınlar onu korkutur. Yemek pişireceğine ve şöminenin yanında sevişeceğinize söz verirseniz, onu elde edebilirsiniz. Eğer sadık biri arıyorsanız ve siz de sadık olmaya kararlıysanız bu adam tam size göre. Eğer özgürlüğünüze düşkünseniz ve çok yaratıcı, açık fikirli bir erkek arıyorsanız Yengeç erkeği sizi daraltabilir. Yengeç erkeğinin sürekli cesaretlendirilmeye ihtiyacı vardır. Akıllı bir kadın onun kendisini seksin büyülü sırlarına sürüklediğini sanmasına izin verir. Onun sevişmedeki en büyük avantajı hafızasıdır. Daha önceden kadını heyecanlandırdığını öğrendiği hareketleri asla unutmaz. Yengeç burcunun kadını da erkeği de, oral sekse bayılır. Deniz, göl, nehir gibi bir su kenarında sevişmekten ve kadının kontrolü ele almasından çok hoşlanırlar. Uyarı: Dolunay olduğu geceler ona dikkat edin.

ASLAN BURCU 24 Temmuz – 23 Ağustos

Bu adam nereye giderse gitsin, fark edilmek ister. Kadınlar onu çok çekici bulurlar, o da bunu bilir. Eğer çevrenizdeki en popüler, en dayanılmaz kadın değilseniz, bu erkeğin ilgisini çekmek için boşuna uğraşmayın. Güzel kadınlara hayrandır ama onların yüksek sesle konuşmalarından ve pespaye giyinmelerinden hoşlanmaz. İster hayalcilik ister aptallık deyin ama bu burcun erkeğinin hayallerini ünlü yıldızlar süsler. Tüm ateş burçları gibi Aslan da idealisttir ve sevdiklerini mükemmel saymak eğilimindedir. Eğer böyle birini bulamazsa, hiçbir ilişkiye girmemeyi tercih eder. Tutkulu ve aynı zamanda da sahiplenicidir. Sürekli övülmeyi bekler ve bir kadına kendini özel hissettirmek konusunda çok başarılıdır. Ünlü bir kadınla sevişirken, paparaziler tarafından basılmayı çok tahrik edici bulur. Ayrıca yatakta yaramaz bir çocuk gibidir. Aslan erkeği tam anlamıyla dışa dönüktür. Açık sözlü, açık yürekli ve cömerttir. Gülmeyi sever. Hayatta, aşkla ve parayla kumar oynar. Kazanmanın, kaderi olduğunu düşündüğünden, ihtimalleri zorlamaktan asla vazgeçmez. Bu burçtan bir sevgiliniz ya da kocanız varsa onu kıskandırmaktan gerçekten ama gerçekten çekinmelisiniz. Hiç ummadığınız bir fiziksel tepki ile karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos – 23 Eylül

Akıl gezegeni Merkür tarafından yönetildiği için, Başak erkeğinin keskin, düzenli ve ayırt edici bir düşünme şekli vardır. Doğası gereği mütevazı ve gösterişsizdir. İr barda kendini uzaydan gelmiş kadar yabancı hisseder. Ayağı yere basan, idealist ve romantik bir kişiliği vardır. Zeki ve sofistike bir kadını çekici bulur. Eğer partilerde çılgınca dans eden biriyseniz, sizden ödü kopacaktır. Arkadaşlıkları ve sevgilileri konusunda çok seçicidir. Aynı hatayı kesinlikle iki kez yapmaz. Kadınlar onda merak uyandıran, incelenecek, deneyimlenecek, üzerlerine titrenilecek varlıklardır. Seks ise, hayatın öteki zevkleri gibi, göz ardı edilmemesi gereken bir deneyimdir. Bir kadının en heyecan verici buluşması Başak’la olmaz, ama bu erkek, kadının rahat ve mutlu olmasını sağlar. Başak erkeği bir kadın avcısı değildir. Kadının kendini tavlamasını tercih eder. Onu yatağa götürmek için beyaz ağırlıklı bir elbise giyin ve pahalı mücevherler takın. Bu adamı şehvetten çılgına çevirecek tek şey pornografidir. Eğer yatakta bir köle gibi davranmak ilginizi çekmiyorsa bu adamı hemen unutun. Aşk maceralarıyla sizi üzeceğinden korkmayın. Kartlarını doğru oynar. Sadakat onun için laftan ibaret değildir. Romantik heyecan mı? Hayır. Güvenlik mi? Evet.

TERAZİ BURCU 24 Eylül – 22 Ekim

Bu burçta doğan erkekler, denge ve uyumun peşindedirler. Terazi erkeği, hayatın denizdeki dalgalar gibi insanı iki yana sallamasına rağmen, dengesini korumak için elinden geleni yapacaktır. Bu adam için ideal olan kadın gerçek anlamda idealdir. Bir kadının mükemmel olduğunu düşünüyorsa, dünya üzerinde o kadının mükemmel olmadığını iddia edecek kimse bulunamaz. Entelektüel, klas ve duyarlı kadınlardan hoşlanır. Onun hayallerini süsleyen "buzlar kraliçesi"dir. Flörtçü kadınlara bayılır. İlişkisinin monotonlaşması ve heyecanını yitirmesi en büyük kabusudur. Sürekli heyecanını ayakta tutacak kadınlar arar. Terazi erkeğini kandırmak, ne istediğini bilen bir kadın için çocuk oyuncağıdır. Bu erkek için, aşık olmak fazla kolaydır. Üstelik bir kez aşık oldu mu, bu durumdan kurtulması oldukça zor olur. Çok seksi iç çamaşırları giyip evinizi aynalarla dekore edin. Ayrıca sevişirken ışıklar açık olsun. Güzel giyimli, uzun saçlı kadınlara kesin bir zaafı vardır. Dudakların hafif nemli olması da hoşuna gider. Size küçük bir sır: kıyafetleriniz üstünüzden kolaylıkla çıkartılabilecekmiş gibi duruyorsa, bunu aklından uzaklaştırabilmesi zordur.

AKREP BURCU 23 Ekim – 22 Kasım

Bu burçta doğan erkek, tutkulu, duygusal ve ne yapacağı önceden kestirilemeyen bir insandır. Kişiliğini arzuları yönetir ve bu arzuları gidermek için her türlü mücadeleyi göze alacak, her türlü engeli aşacaktır. Eğer bu erkekle ilk buluşmada cinsel ilişki yaşamayı göze alamıyorsanız, o zaman hiç vakit kaybetmeyin. Seks, bu adam için bir görevdir ve emin olun Akrep erkeği görevinde çok başarılıdır. Karşı konulmaz karizması onun biricik hazinesidir. Bir Akrep erkeğine fazla yaklaşmak, kadın için tehlikeli olabilir. Ona kendinizi kaptırmamanız konusunda sizi uyarmalıyız. İnsanın içine işleyen cinselliği, sizi bir anda avcunuza alabilir. Ne olduğunu anlamadan vücudunuza, ruhunuza ve duygularınıza sahip olabilir. Ayrıntılara büyük önem verir. İç çamaşırınız, makyajınız, elbiseniz, parfümünüzle dört dörtlük bir kadın olmalısınız. Eğer zaman, her koşulda ve her yerde mükemmel görünmeyi başaracağınıza inanıyorsanız, o sizin erkeğiniz olabilir. Kıskançlıkla bir Akrep erkeğinin vahşileşmesine neden olabilirsiniz, ve bu sizin için tehlikeli olacaktır. Kadına hükmederken, istediklerini yaptırmadaki gücüne güvenirse de, yoldan çıkmış tutkusu şiddete başvurmasına bile neden olabilir. O, tek bir kelimeyle idaresi zor bir erkektir. Dikkatli olun!

YAY BURCU 23 Kasım – 20 Aralık

Onunla karşılaştığınız anda, kendinizi daha dinç hissedeceksiniz. Yay erkeği neşeli, sevimli, şakacıdır; ve sizde, tanıdığı en ilgi çekici kadınmışsınız izlenimini uyandırır. Aldanmayın. Eğer yakından bakarsanız, gözlerinin odadaki bütün kadınlarda tek tek dolaştığını göreceksiniz. Gerçek şu ki o hepsini birden ister. Aşkta idealisttir ve hep bir sonraki kızın o olduğuna inanır. Kaç kez hayal kırıklığına uğradığı hiç önemli değil, iyimserliği asla elden bırakmayacaktır. Her yeni güne, yeni fırsatlar gözüyle bakar; sabah uyanıp o günün Salı olduğunu keşfetmek, heyecan verici olabilir. Bu çok seksi adam, kadınları yatağa götürürken, küçük, yaramaz çocuk rolünü üstlenir. Onun için tahrik edici şeylerden biri, elde ettiklerine bakıp gözünün kamaşmasıdır. Kısa süreli bir ilişkiyi ciddi bir ilişkiye çevirmek istiyorsanız, oyunu kurallarıyla oynamanız gerekiyor. Onu istemediği bir şeye zorlamak büyük bir hata olur. Kariyeri, evi ve yaşam tarzı olan özgür, iddiacı bir kadın onun için idealdir. Tanımadığı biriyle hatta iki kişiyle birden seks yapma düşüncesi ise onun gizli fantezisidir. Yay erkeği, her zaman gerçekleri arar. Doymak bilmeyen bir merakı vardır. Yay erkeğiyle evlenen bir kadının, bu erkeğin evli de olsa bekar da olsa, ruhen hep bekar olacağını aklından çıkarmaması gerekir.

OĞLAK BURCU 21 Aralık – 18 Ocak

İyi geceler dileyip kapıyı kapatacağınız an, ayağını kapının arkasına koyacaktır. Hayırı cevap olarak kabul etmez. Direnci tükenene dek denemekten vazgeçmeyecektir. Tutkulu ve epey seks meraklısı bir erkek olarak reddedilmekten nefret eder. Bir kadından gelen hiçbir sinyali kaçırmaz. Onunla yatağa gitmeyi geciktirmek için makul bir nedeniniz varsa, bunu anlayacaktır. Gerektiğinde sabırlı olabilir. En temel ihtiyacı ondan hoşlandığınızdan emin olmaktır. Fazla şey ister, çünkü ona teslim olmanızı arzulamaktadır. Egosuna yeterince cesaret verin. Onu istediğiniz sürece, size çok sıkı bağlarla bağlanacaktır. Bu adam, ciddi, güven verici hatta kendinden büyük kadınlardan hoşlanır. Yanında gururla taşıyabileceği, eşli gidilen yemeklerde artı puan toplayabileceği, nerede ne söylemesi gerektiğini bilen kadınlar onu cinsel açıdan tahrik eder. Eğer sizi mükemmel buluyorsa bunu mutlaka size belirtir. Onun vazgeçilmez biri olmasının nedenlerinden biri de budur. Siz de kendinizi vazgeçilmez hissedersiniz. Gücünü gösterebileceği fanteziler kurar. Partnerini yatağa bağlamak ya da ofiste masanın üzerinde sevişmek gibi düşünceler onu tahrik eder.

KOVA BURCU 19 Ocak – 20 Şubat

Bu erkek ile ilk temas akıl yoluyla olmalıdır. Cazibenize kapılmadan önce size saygı duyması gerekir. Entelektüel düzeyde ilgisini çekebilirseniz, fiziksel boyuta geçebilirsiniz. Onun ilgisini çeken kadın, güçlü ve zeki fikirlerle dolu, çevresindekilere yön verebilecek bir tip olmalıdır. Utangaç ve pasiftir, ilk hareketi genellikle kadından bekler. Bu erkek için tutku, arkadaşlıkla iç içedir ve arkadaşlık da gecenin bir vaktinde olabilecek bir şey değildir. Merakını uyandırın ama gizemini bozmamaya dikkat edin. Onu meraktan çıldırtırsanız, ilgisini çekmiş olursunuz. Onu sürekli düşündüren ve meraklandıran kadınlarla yeniden görüşmek için fırsat kollayacaktır. Yeni ve alışılmadık şeylere her zaman ilgi duymasına rağmen özünde sadıktır. Sık sık flört etse de bu, bilinmeyen şeylere duyduğu meraktandır. Kova erkeği aşkta ince yaklaşımlar cevap verir ve çok duygulu olabilir. Cinsel açıdan çok yaratıcıdır. Frijit bir kadın bu erkeğin sevgilisi olursa, uzun süre frijit kalmaz! Kolayca aşık olabilir ama evlilik için tereddüt edecektir. Ağzınıza düşmüşse büyük bir balık yakaladığınızı fark edeceksiniz. Kova erkeği zeki, kibar, canlı ve anlamlı bir insan, insan karakterleri hakkında iyi bir yargıçtır. Bu kişi ile birliktelik çok heyecan verici olabilir.

BALIK BURCU 20 Şubat – 21 Mart

Balık erkeği tutkulu ve duygusaldır. Aşkta kovalama rolünü üstlenmek için yaratılmıştır. Ancak aynı zamanda ondan beklenmeyeni de bekleyebilirsiniz. Duygusal ve hassas kadınların bu erkeği reddetmesi mümkün değildir. Genelde anlamlı ve uzun süreli bir ilişki ararlar. Sakın onlarla bir gecelik ilişkiye girmeyi hayal etmeyin, elleriniz boş kalır. Fakat Balık erkeğinden fazla sadakat da beklemeyin. Bu da, ona göre değildir. Bu erkek çok fazla tepkili ve çok kolay etkilenen biridir. Duygusal pusulası çarçabuk bir başkasının çekim alanını gösterebilir. Kolay evlenecek tiplerden değildir. Eğer bir kadın kendisini evliliğe sürüklemeye çalışırsa, gözünü hemen başka kadınlara çevirir. Ona sevginizin tutarlılığını gösterirseniz, onun hep size geri döneceğine emin olabilirsiniz. Balık erkeği şehvetli, akıllı ve alışılmadık bir şekilde yaratıcıdır. Birinci sınıf şeyleri sever. Cömertçe para harcar. Yarını düşünmez. Değişik ve heyecanlı şeylerle büyülenir. Onlar için seks samimi ve özel bir iştir; mutluluk arayışıyla çıkılmış bir dünya turunun sonucudur. Onunla aynalarla dolu bir yerde, aydınlıkta sevişin ve yatakta kontrolü siz ele alın. Sürekli kulağınıza ne kadar güzel ve seksi göründüğünüzü fısıldayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder