18 Mart 2012 Pazar

Gıdıklama ile Burç Teşhisi

Bu bir şaka değil ama eğlenceli çünkü denenerek varılmış astro sonuçlardan derlenmiş.

Siz de deneyin ama dikkatli olun birini gıdıklayarak burcunu anlamaya kalkışırsanız başınıza gıdıklanmaktan öte şeyler gelebilir.

Koç Burcu: Daha elinizi sürmeden yalvarmaya başlar daha sonra durmanız için her tür rüşveti teklif edecektir.

Boğa Burcu: Yuvarlanarak kendisini sizin üstünüze atar yani resmen üstünüze oturur ve öyle kalır. Malum ya o bir öküz yani boğadır.

İkizler Burcu: Yerlere düşer gıdıklanmaya bayılır ama seans bitince hemen olanı unutur ve sorar; "Nerede kalmıştık? Konumuz neydi?"

Yengeç Burcu: Hiç tepki vermez birşey söylemeden öylece bakar sonra kapıyı çarparak çıkıp gider ve saatler sonra geri gelir. On yıl sonra bir kavga sırasında bu yaptığınızı yüzünüze vuracaktır.

Aslan Burcu: Önce anlamaz sonra küser ve bunu neden yaptığınızı açıklamanızı bekler. Açıklamadan yani bunun bir şaka olduğunu anladıktan sonra gıdıklamaya devam etmenize izin verir.

Başak Burcu: Siz bıkıp duruncaya kadar hiç gülmeden sabit bakışlarla yüzünüze bakacaktır.

Terazi Burcu: Hoşuna gidecektir ama dış görünüşünü bozduğunuz anda başınız derde girecektir.

Akrep Burcu: Önce gıdıklanmaya dayanamaz sonra birden tüm gücünü kullanır tekrar soğukkanlılığına bürünerek insiyatifi ele alır ve gözlerini gözlerinize dikerek kaşlarını çatar ve; "Kes şunu hemen..." der.

Yay Burcu: Çok eğlenir. Sonra aradan zaman geçer ve siz bir misafirinizle otururken birden üzerinize saldırarak gıdıklamaya başlar. Öcünü almayı asla unutmayacaktı r.

Oğlak Burcu: Asla gıdıklanmaz çünkü evde değildir muhakkak geç saatlere kadar çalışıyordur.

Kova Burcu: Sessizce kendisini kurtarmaya çalışırken yüzünde hafif bir tebessüm belirir bu arada bir gıdıklanma örgütünün kurulup kurulamayacağı nı düşünmektedir.

Balık Burcu: Önce nefret eder sonra hoşlanmaya karar verir çünkü bunu başkalarının da yapmak isteyeceğini düşünmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder