18 Temmuz 2012 Çarşamba

Terk Edilen Burçlar Ne Yapar?

Terk edilmiş koç burcu: Terk edilen Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır. Bu sizi üzmesin. Onun yapısı böyledir. Eğer ilişkiyi siz bitirirseniz Koç hemen en tatlı tavrını takınacaktır. Amacı sizi yeniden elde edip edemeyeceğini görmektir.

Koç avlanmayı sever. Ama ilişki bittiğinde yeni bir zafere doğru yola çıkar. Onun yeni birini bulmakta aceleci davrandığını düşünüp aslında sizi sevmemiş olduğunu sanabilirsiniz. Ama bu yanlıştır. Sizi sevmiştir. Ancak Koç için bir ilişki bitince biter. Geçmişe takılmanın anlamı yoktur. Şimdi yeni kişilerle tanışma zamanıdır.

Terk edilmiş boğa burcu: Asla vazgeçmez. Sevdiği kişileri kendi malı gibi düşünür. Eğer terk eden sizseniz, tüm iletişim bağlarını kopardığınıza emin olur ve asla yeniden birleşme ümidi vermeyin. Ayrılık sonrası dost kalamayacağınız bir burçtur.

Boğa’lar ikinci bir şans umuduyla yıllarca bekleyebilir. Sabırlıdırlar ve arzuladıkları şeylere bağlılıkları çok derindir. Eski sevgiliniz hala size aşıksa başka kimseyle çıkmayacaktır. Bu yüzden ya kesin ayrıldığınızı anlamasını sağlayın ya da sizinle ilgili planlarından vazgeçmeyen Boğa’ya katlanın. 

Terk edilmiş ikizler burcu: Terk edilen İkizler hayatına devam eder ama sizinle ilgili duygularında zaman zaman gelgitler yaşar. Size dost kalmayı teklif edip sonra soğuk bile davranabilir.

Ona değer vermediğinizi hissederse hakkınızda küçük bir dedikodu başlatabilir. Kesin olan şu ki, herkes ayrıldığınızı duyacaktır. Bunu ilk anlatan o olacaktır. İkizler ayrıldıktan sonra kendini en hızlı toparlayan burçtur. Aşkta havai olduğu için en kısa süre içinde yeni birini bulacaktır.

Tek edilmiş yengeç burcu: İşte bu felaket demektir. Eğer yengeç gerçekten sevdiyse durumu kabullenmez. Gözyaşları sel olup akarken odasında oturup resminize bakar, mektuplarınızı yeniden okur. Falcılara gidip yeniden bir araya gelip gelemeyeceğinizi öğrenmeye kalkar.

Dış görünüşü sakin ve soğukkanlı olsa bile içten yıkılmıştır. Sessiz telefonlar almaya başlarsınız. Bir ay sonra durumu kabullenir. Terk edilen bir Yengeç’in ne kadar süreyle acı çekeceği belli olmaz. Bazısı bir ay sürer. Bazısı içinse bir ay sonraki ruh ikizine rastlayınca biter. 

Terk edilmiş aslan burcu: Bir süre somurtur ama birkaç hafta sonra yeni birini aramaya çıkar. Duygularını açıkça ortaya serdiği için biraz acı çeker. Ama dikkatini çeken başka birini bulduğunda her şey değişir. Başı bulutlarda dolaşmaya başlar ve varlığınızı unutur. Terk edilen Aslan, acı çekiyormuş gibi davranmaz. Kimse ,onun kötü durumda olduğunu düşünmemelidir. Güçlü bir egosu ve korunması gereken bir imajı vardır. Saygınlığını korumak ve çevresinde bıraktığı izlenim önemlidir. Bu yüzden terk edenin kendisi olduğunu bile söyleyebilir.

Terk edilmiş başak burcu: Terk edilen Başak ilişkide neyin yanlış gittiğini enine boyuna analiz edecektir. Ayrılık ona kendini kötü hissettirir ama soğukkanlı davranır. Objektiftir. İlişkinin neden yürümediğine dair mantıklı nedenler bulacak,sizin kusurlarınızı ortaya dökecek ve kişiliğinizi didik didik edecektir. Bu ona kendini iyi hissettirir. Suçun sizde olduğuna kendini ikna eder. 

Terk edilmiş terazi burcu: Terk edilen Terazi yaklaşık bir hafta boyunca ağlar ve somurtur. Sonra piyasaya çıktığını herkese haber verir. Bir ilişki bittiğinde yeni birini bulması uzun sürmez. Yalnız kalmaktan nefret eder. Kaldı ki büyük ihtimalle hazırda bekleyen bir potansiyel sevgili vardır. Terk edilen Terazi için endişenlenmeyin. Her seferinde dört ayak üstüne düşer.

Terk edilmiş akrep burcu: Eğer ondan kurtulmak istiyorsanız ayrılmaya kendisiinin karar verdiğini düşünmesini sağlayın. İlişkiden yavaş yavaş uzaklaşın. Eğer yaralanırsa intikam almayı seçebilir. Hepsi bu şekilde davranmaz. Ama mutlaka akıllarından geçer. Eğer sizi geri kazanmak isterse hiç bir şey buna engel olamaz. Her tür taktiği uygulamaktan çekinmez. Ayrılacaksanız, bunu istediğinize emin olmalısınız. Çünkü Akrep bir kez kalbini kapattı mı bir daha girmenize izin vermez, kapıyı sonsuza kadar mühürler. 

Terk edilmiş yay burcu: Terk edilen Yay kısa süre içinde yeni birini bulacaktır.”Olan olduktan sonra ağlamanın yararı yok” diye düşünür. İyimserdir. Evrenin çok yakında ona yeni birini göndereceğini bilir ya da flört etmekte olduğu biriyle çıkmaya başlar. Onun hayatında, geçmişten kalan ve kendisine ikinci bir fırsat verilmesini bekleyen biri daima vardır. Kendi istemedikçe uzun süre yalnız kalmaz.

Terk edilmiş oğlak burcu: Her şey yolundaymış gibi davranacaktır. Sakin görünüşünün altında çok üzülecek ama duygusal yanını size gösretmeyecektir. Aşk konusunda tedbirlidir. Bu yüzden hemen yeni bir ilişkiye girmesini beklemeyin. Kalbini onarması zaman alır. Ayrılığa mantık açısından bakacaktır. Ama tek başınayken birkaç damla gözyaşı dökebilir. 

Terk edilmiş kova burcu: Çevresinde moralini yüksektecek bir sürü arkadaşı vardır. Onun haftalarca üzülmesini beklemeyin. Çünkü Kova “olan olduktan sonra ağlamanın yararı yok” diye düşünür. Duygularını düşünselleştirir, söze döker. Sizinle en başından derin duygusal ilişkiye girmediği için haklı olduğunu düşünür. Yeni bir sevgili bulmamın da zamanı gelecektir ama şimdi dostlarıyla birlikte olmanın tadını çıkarma zamanıdır.

Terk edilmiş balık burcu: Haftalarca ağlayacaktır. Ona veda ettikten sonra koşarak oradan kaçın. Balık ne hata yaptığını ve neden ilginizi yetirdiğinizi soracaktır. Ayrıntıları öğrenmek ister. Mektup yazacak ve sizi tekrar kazanmak için araya dostlarını sokacaktır. Ona böyle bir ihtimalin olmadığını kesin olarak belirtin. Aksi halde peşinizden ayrılmaz. Bu romantik peri masalının bittiğini kavrayınca bir başka masala yönelecektir. Gizliden gizliye bu oyundan hoşlanır. Balık pembe dizileri sever. 

1 yorum:

  1. Judi Bola Online adalah permainan yang dapat memberi dampak atau akibat terhadap para pemainnya. Baik atau Buruknya akibat yang di terima oleh sang pecandu bukanlah hal yang ditakutkan. Melainnya sudah menjadi sebuah tradisi yang wajib dinikmati walau terasa pahit atau juga (Baca Selengkapnya Disini...)

    YanıtlaSil