10 Temmuz 2012 Salı

Burcunuz Rüyalarınızı Nasıl Etkiler?


Astrolojik açıdan bir doğum haritası o kişinin rüyaları ve rüya rehberliği hakkında geniş bilgi verebilir. Örneğin; Koç, Yay, Balık, Yengeç ve Aslan burçları rüyalarla yakından ilgilidir.
Rüyalarımızla olan ilişkimizi burcumuzdan bir önceki burç belirler. Örneğin; Koç burcu için Balık burcu rüya dünyasının kapısını aralar. Bu durum sezgisel alan rüyalarını açıklar.
Koç Burcu:
Koçların rüyaları genellikle rehber rüyalardır. Hastalanacağı zaman kabus, güzel bir olay yaşayacağında yeşillik deniz mavi görür.
Boğa Burcu:
Boğa burcunda olanlar rüyalarına değil günlük olaylara önem verir. Rehber olarak mantığını kullanır. Düşmanlığı öne almayan temiz kalbiyle zaman zaman öncü rüyalar görebilir.
İkizler Burcu :
İkizler ise rüyaları genellikle bilinçaltına attığı olaylar ve acılarla doludur. Geçkin yaşlarına kadar okul anılarını rüyasında görebilir.
Yengeç Burcu :
Yengeçler rüyalarını gördüğü şekliyle günlük hayatında yaşar. Savunmasızlığını rüyalarının öncülüğünde kendini koruyarak tolere eder.
Aslan Burcu:
Aslan burcu olanlar rüyaları kadar sezgileri de rehber olarak kullanır. Rüya günlüğü kullanmak konusunda çok disiplinli davranabilir
Başak Burcu:
Başak burcu insanları rüyaları gelişmiş anksiyete eğilimi nedeniyle kabus veya bilinçaltı rüyaları şeklinde olur. Gördüğü rüyaları hatırlayabilmesi için zihinsel olarak sağlıklı olmalıdır.
Terazi Burcu :
Teraziler rüyalarını genellikle hatırlamaz. Hatırladığında ise mantıklı simgesel açıklamalar bulmaya çalışır. Rüyalarının sembolik dilini çözmeye çalışır.
Akrep Burcu:
Akrepler rüyaları kabus gizem cinsellik içeriklidir. Hatırladığı rüyaları mutlaka geleceği de işaret eder. Düşme korkusu rüyalarına mutlaka yansır.
Yay Burcu:
Yay burcundakiler rüyalara önem verir. Sezgilerine ve rüyalarının gerçekleşeceğine inanır. Bu konuda deneyimlerinden yararlanır.
Oğlak Burcu:
Oğlaklar rüyalarını hatırlamayan burçlardandır. Kafası ve bilinçaltı güvenlik para kariyer konuları ile o kadar meşguldür ki güvenliğe ve uçmaya düşmeye dönük rüyaları sıklıkla görür ancak hatırlayamaz.
Kova Burcu :
Kovalar uçmak olağanüstü güçlere sahip olmak rüyalarının vazgeçilmez figürleridir. Fantastik rüyalar görmekten hoşlanır. Rüyalarının sembolik dilini mutlaka çözer.
Balık Burcu:
Balıklar ise rüyaları bilinçaltının zor anılarını yansıtır. Rehber ve geleceği anlatan rüyaları sıklıkla görür. Rüya görmek için uykusunu uzatmaya çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder