14 Temmuz 2012 Cumartesi

Abraham Lincoln'ün Rüyası

Amerika eski cumhurbaşkanlarından Abraham LINCOLN, 14 Nisan 1865 yılının gecesinde şu rüyayı görmüştür.

"Beyazsaray'ın hizmetkarları telaşla, oradan oraya koşuşturuyorlar ve herkese cumhurbaşkanlarının öldürüldüğü haberini veriyorlar.

Sabah olduğunda gördüğü rüyayı eşine ve yakınlarına anlatır. Tedirgin olmuştur. Bu sebeple o günkü kabine toplantısında bile bu rüyadan bahsetmek lüzumunu hisseder. Abraham LINCOLN'ün yakınları bunu hayra yorar. Ve ömrünün uzayacağına delalet edeceğini söylerler.

Aynı günün akşamı Abraham LINCOLN ve karısı, dostlarıyla birlikte tiyatroya gitmeye karar verirler. LINCOLN'ün oturduğu locanın kapısı aralanır. Katil tabancasındaki bütün mermeleri LINCOLN'ün üzerine boşaltır. LINCOLN, oturduğu koltuğa cansız yığılır.
Böylece rüyanın gelecekten haber veren işareti ile bir ülkenin devlet başkanı ölümle tanışır. Gördüğü rüyanın tesiriyle tedirgin olduğu günün akşamında, rüyası gerçekleşir.

1 yorum:

  1. Judi Bola Online adalah permainan yang dapat memberi dampak atau akibat terhadap para pemainnya. Baik atau Buruknya akibat yang di terima oleh sang pecandu bukanlah hal yang ditakutkan. Melainnya sudah menjadi sebuah tradisi yang wajib dinikmati walau terasa pahit atau juga (Baca Selengkapnya Disini...)

    YanıtlaSil