27 Mayıs 2012 Pazar

Kan Grubunuza Göre Karakter Falınız


Kan grupları ile insan karakterleri arasında bir bağ olduğunu ilk one süren kişi antropoloji Prf. LEONE BARDEL olmuştur. Ona gore kişiliğimiz karakter yapımız önemlı bir olçüde kan gruplarına bağlıdır ve dört ana grup olan A - B - AB - 0 kan gruplarının her birine farklı bir özellik verilmiştr.

A GRUBU
Son derce duyarlı
heyecanlı kimseler olup bu özellikleri sebebiyle çabucak ve sıkça aşık olabilirler flöt etmeye meğillidirler. Capcanlı bir kişiliğe sahip olup her an farklı tavırlar sergileyemeyebilirler. Birlikten beraberlikten ve uyumlu olmaktan hoşlanırlar. Ancak bu durum; kendisi üzerinde aşırı ilgi karşısında nefrete dönüşebilir. Sevecen ve içten tavırları ile herzaman aranan biri haline gelir. Çabucak dost ve arkdaş edinebilirler.


B GRUBU

Hareketli
aktif canlı tuttuğunu koparan girişimci kimselerdir. Duygusallıktan hislere kapılmaktan zayıflıktan nefret ederler. Kendilerine ait doğruları ve prensipleri olup itaat yönünde katıdırlar. Yönetilmekten ziyade yönetmeye emir vermeye meyillidirler. Başarıya ulaşma yolunda bütün engellere karşı yıkıcıdır. Bu çok sevdikleri dahi olsa. Bu tavırları nedeniyle birçok kişi tarafından sevilmeyebilirler.

0 GRUBU
Sosyal ilişkileri son derece güçlü
topluma kolayca adepte olabilen sevecen insanlardır. Herzaman için sorunlarını gidermeye yönelik çareleri vardır. Asla ümitsizliğe kapılmazlar. Kendisi olduğu kadar başkalarının sorunlarınada çözümler üretebilecek bir yapıya sahiptirler. İnsanlara karşı son derece yardımsever ve duyarlıdırlar. Bununla birlikte yaptıklarının karşılığnda saygı duyulmasından üstünlüğünün dile getirilmesinden son derece memnun olurlar.


AB GRUBU

Bu grup insanlar nadir bulunan bir karakter yapısına sahiptirler. Karmaşık durumlardan
her an için değişen heyecanlı bir yaşamdan zevk alırlar. Bir ana kadar çok iyi tavırlar sergilerken bir anda tersi durumda hareket etmeye başlayabilirler. Arasıra kaprisli tavırlarıyla çevrelerinde hiç hoş karşılanmayan kırıcı davranışları olabilir. Hayatlarında heyecana ve harekete önem verdikleri için sessiz ve sakin bir hayat bunalıma sebep olabilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder